Vytlačiť recept
Hlivový guľáš
Výborný hlivový guľášik 🙂
Prep Time 15 min
Cook Time 20 min
Servings
Ingredients
  • paradajky
  • hliva
  • cibuľa
  • červená paprika
  • drvená racsa
  • čierne korenie
  • majoránka
  • olej
  • soľ
  • chilli paprička
Prep Time 15 min
Cook Time 20 min
Servings
Ingredients
  • paradajky
  • hliva
  • cibuľa
  • červená paprika
  • drvená racsa
  • čierne korenie
  • majoránka
  • olej
  • soľ
  • chilli paprička
Instructions
  1. Pokrájame cibuľu nadrobno, podusíme na oleji, pridáme pokrájanu jednu papriku,podusíme.
  2. Keď je paprika polomäkká,poprášime červenou paprikou pridáme nakrájanú hlivu na kúsky a dusíme,kým hliva nezmäkne.
  3. Kým sa hliva dusí očistíme a nakrájeme si zemiaky na kúsky.
  4. Môžete ich pridať ku hlive a variť s ňou,ale ja som ich predvarila zvlášť a potom som ich spolu s vodou pridala ku hlive. Predtým som hlivu poprášila múkou.
  5. Keď už sú zemiaky a hliva spolu, pridáme paradajky (ja som dala tie z konzervy bolo to super), nadrobno nakrájanú jednu chilli papričku, a pretlačené asi 3 strúčiky cesnaku.
  6. Nakoniec ochutíme soľou, čiernym korením, drvenou rascou a majoránkou. Povaríme kým všetko nezmäkne a podávame s chlebom.

Pridaj komentár