Prep Time | 15 min |
Cook Time | 1 hod |
Servings |
|
Ingredients
- 600 g bravčového mäsa-pliecko,alebo krkovička
- 200 g oravskej údenej slaninky
- 1 ks údená klobáska
- 2 ks cibuľa
- čierne korenie, soľ
- olej
Ingredients
|
|
Instructions
- Umyté mäso a slaninku pokrájame na ploché štvorce, cibuľu a klobásku na kolieska.
- Pokrájané mäso pokvapkáme olejom, jemne posolíme a okoreníme.
- Na kovovú ihlu striedavo napichujeme slaninku, mäso, cibuľu a klobásku.
- Ihly uložíme na olejom potretý plech, pokvapkáme olejom, podlejeme s troškou teplej vody, prikryjeme alobalom a dávame do vyhriatej rúry.
- Prikryté pečieme kým nám mäso nezmäkne. Potom odkryjeme a dopečieme, z každej strany do ružova.