Prep Time | 15 min |
Cook Time | 20 min |
Servings |
|
Ingredients
- paradajky
- hliva
- cibuľa
- červená paprika
- drvená racsa
- čierne korenie
- majoránka
- olej
- soľ
- chilli paprička
Ingredients
|
|
Instructions
- Pokrájame cibuľu nadrobno, podusíme na oleji, pridáme pokrájanu jednu papriku,podusíme.
- Keď je paprika polomäkká,poprášime červenou paprikou pridáme nakrájanú hlivu na kúsky a dusíme,kým hliva nezmäkne.
- Kým sa hliva dusí očistíme a nakrájeme si zemiaky na kúsky.
- Môžete ich pridať ku hlive a variť s ňou,ale ja som ich predvarila zvlášť a potom som ich spolu s vodou pridala ku hlive. Predtým som hlivu poprášila múkou.
- Keď už sú zemiaky a hliva spolu, pridáme paradajky (ja som dala tie z konzervy bolo to super), nadrobno nakrájanú jednu chilli papričku, a pretlačené asi 3 strúčiky cesnaku.
- Nakoniec ochutíme soľou, čiernym korením, drvenou rascou a majoránkou. Povaríme kým všetko nezmäkne a podávame s chlebom.